پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونای XE در استرالیا

اولین مورد XE در استرالیا در یک مسافر خارج از کشور شناسایی شد که ۹ آوریل وارد نیو ساوت ولز شده و نتیجه آزمایش او مثبت بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر مقامات بهداشت استرالیا پس از شناسایی یک مورد ابتلا به سویه نوترکیب کرونا موسوم به XE رعایت موارد احتیاطی را توصیه کردند. سویه نوترکیب کرونا، ترکیبی از دو زیرسویه BA.۱ و BA.۲  اُمیکرون است.

اولین مورد XE در استرالیا در یک مسافر خارج از کشور شناسایی شد که ۹ آوریل وارد نیو ساوت ولز شده و نتیجه آزمایش او مثبت بوده است. هرچند هیچ مورد دیگری از ابتلا به XE هنوز شناسایی نشده اما از روز دوشنبه، اجباری بودن ارائه تست منفی کووید-۱۹ قبل از ورود به استرالیا برداشته شده و این نگرانی را به همراه داشته که زیرسویه‌های ویروس که در آفریقا و اروپا ظاهر می‌شوند ممکن است بدون آنکه شناسایی شوند، در این کشور نیز منتشر شوند.

زیرسویه BA.۲ در حال حاضر سویه غالب کووید-۱۹ در سراسر جهان است که حدود ۹۷ درصد موارد ابتلا را در نیوساوت ولز تشکیل می دهد. سویه‌ اُمیکرون (شامل دو زیرسویه BA.۱ و BA.۲) اکنون تنها گونه ای است که در هفته های اخیر در این ایالت در حال گردش است.

در عین حال از زمانی که XE برای اولین بار در انگلیس در ۱۹ ژانویه شناسایی شد، بیش از ۱۱۰۰ مورد در این کشور تایید شده است.

به گزارش روزنامه گاردین، گزارشهای اولیه نشان می‌دهد که این سویه نوترکیب ممکن است بیشتر از BA.۲ سرایت پذیر باشد و ۳۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از BA.۱ عفونی‌تر است، با این حال لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده